Lunch Project

Wij hebben de Busura lower basic school gekozen om te sponseren. als ‘ons project’ te kiezen.

Helaas is deze school de dupe geworden dat de lunch afgeschaft is wegens geld gebrek. Het is alleen zo hard nodig.

 

Wij zouden graag een lunch willen regelen voor de school , Laten we starten met een paar maanden wanneer er de meeste armoede heerst en dat is tijdens het regen seizoen van Juni tot Oktober. Dan is er nauwelijks werk en inkomen om de kinderen thuis genoeg te eten te geven. 

 

We willen dat dan door de plaatselijke bevolking ( moeders ) laten bereiden in Bursura. Daar boodschappen doen. En we willen Zelfs een landbouw project opzetten eten uit eigen tuin. Ze hebben een land erachter wat dus gebruikt kan worden.

 

Je kunt het bijna niet uitdrukken in woorden, hoe slecht de situatie er soms aan toe is. Je gevoel gaat op zo’n moment kris kras door elkaar heen en je beseft dat je met deze vereniging slechts een kleine bijdrage levert voor de maatschappij hier. Helaas is het niet mogelijk om alles en iedereen te helpen, maar je hart is er goed voor. Vooral als je beseft dat de bezetting in het verleden door Europese landen, zijn wonden heeft achtergelaten in het heden. Je voelt een plicht om hier te helpen en dat doen wij dan ook met heel veel passie. Alle kinderen van de Busura lower basic school eten hier natuurlijk lekker van mee, dus niet alleen onze eigen sponsor kinderen.

 

Alle bijdrages zijn hiervoor welkom ovv:

lunchproject Gift

BE46 001856292636 Tnv International Helps Gambia o.v.v. International helps Gambia  "GIFT". Het is erg belangrijk dat enkel deze mededeling op de overschrijving wordt vermeld!

 

 Vragen? Bel of mail ons! Met zeer vriendelijke groet,

International Helps Gambia Tel.: 0032-498629079 info@campinginternational.be 

Steun je onze actie?

 

 

Lunch Project Busura Lower Basic School
Word – 103,1 KB 1119 downloads